Vlaanderen.be www.vmm.be

Wateroverlast

24/05/2024 - Vrijdag en zaterdag kan lokaal hevige neerslag vallen. Daardoor zijn kritieke overstromingen langs de onbevaarbare waterlopen niet uit te sluiten. Ook zondag en begin volgende week blijft er kans op lokale felle buien. Volg de waterstanden en voorspellingen op waterinfo.be.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Publicaties / 10 jaar rattenbestrijding

10 jaar rattenbestrijding

Uitgave 01-04-2010De VMM heeft er een decennium ratten bestrijden opzitten. Het was een evoluerend proces met goede cijfers dankzij een gebiedsdekkende en innoverende aanpak.

Maar zonder een stevige doorzetting kan al het geleverde werk snel in het water vallen. Gebieden die onder controle zijn, krijgen blijvend een nauwkeurige opvolging en waar nodig zal de bestrijding nog intensifiëren. De brochure geeft u een allesomvattend beeld van tien jaar rattenbestrijding door de Vlaamse Milieumaatschappij. Alle aspecten komen aan bod: werkwijze, resultaten, moeilijkheden, voorgeschiedenis, toekomstvisie, ... Om alles te vervolledigen komen ook rattenbestrijders en rattendeskundigen aan het woord.


vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.