Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Nieuwsbrief / December 2014 / Milieuverklaring 2014

Milieuverklaring 2014

24-02-2015
Sinds begin 2014 heeft de VMM een ISO 14001-certificaat en een EMAS-registratie voor haar kantoren in Aalst. De eerste resultaten en acties zijn nu gerapporteerd in de milieuverklaring 2014.

EMAS  staat voor 'Eco-Management and Audit Scheme', ofwel een Europees erkend milieubeheer- en milieuauditsysteem. Met de EMAS-registratie stellen we ons twee doelen:

  • via een gerichte aanpak en met medewerking van al onze personeelsleden onze milieuprestaties voortdurend verbeteren. Een doorgedreven participatie van onze medewerkers is cruciaal in dit verhaal.
  • iedereen ervan bewust maken dat we elke dag opnieuw duurzaam met het milieu moeten omgaan en dat we daartoe allemaal een bijdrage kunnen leveren.

Werk maken van een beter leefmilieu in Vlaanderen is namelijk de kerntaak van de VMM. En verandering start het beste bij jezelf, daarom legt de VMM zichzelf  ambitieuze milieudoelstellingen op.  Via ons milieuzorgsysteem willen wij onze impact op het milieu zo veel mogelijk beperken.

De VMM is intussen gestart met de gefaseerde uitbreiding van het milieuzorgsysteem conform de EMAS-verordening naar haar andere locaties.

Raadpleeg milieuverklaring 2014 - gegevens 2013 (VMM-vestigingen Aalst).

VMM-nieuwsbrief
Abonneer je hier op de VMM-nieuwsbrief voor milieuprofessionals.

De VMM houdt je met haar nieuwsbrief op de hoogte van het belangrijkste milieunieuws.

Editie december 2014

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.