Vlaanderen.be www.vmm.be

Hoge waterstanden

21/05/2024 - Na de regen van de afgelopen dagen in het oosten van Vlaanderen staan verschillende waterlopen nog boven hun waakstand. De wachtbekkens worden zo veel mogelijk geledigd om capaciteit vrij te maken voor het opvangen van de verwachte neerslag. Aangezien de komende dagen opnieuw neerslag wordt voorspeld en de bodem verzadigd is, kan de hoogwaterperiode blijven aanhouden.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Melding - alarm / Geef je mening en maak kans op prijzen

Geef je mening en maak kans op prijzen

Het onderzoeksbureau IPSOS voert momenteel een klantenbevraging uit in opdracht van de VMM. We willen een beter beeld krijgen over hoe we jou kunnen informeren, hoe je ons volgt en welke info je zoekt. Die informatie gaan we gebruiken om onze communicatiekanalen en website verder te verbeteren. De vragenlijst invullen duurt maar een kwartiertje en je maakt dan ook kans op een BONGO bon.

Start de bevraging (duurt ongeveer 15 minuten) »

Wat gebeurt er met je gegevens?

De VMM en IPSOS hechten groot belang aan jouw privacy. Alle antwoorden blijven strikt vertrouwelijk en worden anoniem verwerkt. Het onderzoek voldoet volledig aan de privacywetgeving (GDPR).

Wat kan je winnen?

Naast een VMM-website en communicatiekanalen die meer op jouw noden inspelen, maak je met je deelname ook kans op één van volgende prijzen:

  • 1 BONGO bon ter waarde van 250€
  • 1 van de 2 BONGO bonnen ter waarde van 150€
  • 1 van de 4 BONGO bonnen ter waarde van 50€

De prijzen worden verdeeld op basis van een quizvraag en een schiftingsvraag. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd, ten laatste op 31/04/2023.

De VMM, jouw oplossingsgerichte partner voor een klimaatbestendige leefomgeving.

» Over VMM

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.