Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Contact / Lokale adviseurs klimaatadaptatie

Lokale adviseurs klimaatadaptatie

Heb jij nood aan technische of inhoudelijke ondersteuning bij de klimaattools? Of had je graag advies rond klimaatadaptatie, begeleiding bij het opstellen van het klimaatadaptatieplan in jouw gemeente of wens je jouw projecten meer klimaat adaptief te maken? Onze lokale adviseurs klimaatadaptatie staan voor je klaar!

Met haar lokale adviseurs klimaatadaptatie zet de VMM een nieuwe dienstverlening op de kaart vanuit haar rol als oplossingsgerichte partner voor een klimaatbestendige leefomgeving. Hiermee engageert de VMM zich om de lokale besturen, provincies en organisaties die hen ondersteunen, te faciliteren bij de verkenning, planning en uitvoering van adaptatiemaatregelen.  

Om te beginnen bieden de adviseurs technische en inhoudelijke ondersteuning bij het gebruik van de verschillende tools van het Klimaatportaal. Dat kan gaan van een introductie over de werking van de tools tot specifieke begeleiding om bijvoorbeeld omgevingsanalyses uit te voeren. Onze adviseurs bespreken met jou het meest efficiënte plan van aanpak. Ook fungeren zij als aanspreekpunt voor alle vragen omtrent klimaatadaptatie. Vanuit eigen expertise kunnen de adviseurs lokale besturen helpen bij tal van klimaatadaptatieprojecten en ondersteunen bij het uitvoeren van een effectief klimaatadaptatiebeleid.  

Heb je een vraag voor onze de lokale adviseurs klimaatadaptatie? Of wil je een afspraak maken? Dan kan je contact opnemen via het e-mailadres klimaatadviseurs@vmm.be.

Deze collega's helpen je met plezier verder:

lokale adviseurs

foto op de VMM-stand van de lokale adviseurs klimaatadaptatie - Openbaargroen Awards 2023

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.