Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Nieuwsbrief / Maart 2024 / Gezocht: testers voor vernieuwing vmm.be

Gezocht: testers voor vernieuwing vmm.be

28-03-2024
Dit jaar zet de VMM haar hoofdwebsite vmm.be in de steigers. Er komt een nieuw design, een overzichtelijke sitearchitectuur, extra focus op wat onze doelgroepen nodig hebben, enz. Om ervoor te zorgen dat we op koers blijven bij de ontwikkeling hiervan hebben we jouw hulp nodig!

Heb je een uurtje de tijd voor een online gebruikerstest? 

Burger, milieu-adviesbureau, (landbouw)bedrijf of lokale overheid ... heb je een uurtje de tijd om deel te nemen aan een individuele, online sessie? Het onderzoeksbureau IPSOS schotelt je de ontwerpen voor onze nieuwe website voor en kijkt samen met jou of het logisch en duidelijk is. 

Geïnteresseerd? Meld je hier aan »

Wat houdt deelname aan de gebruikerstest in? 

Beeld vernieuwde website.

Word je geselecteerd, dan contacteert het onderzoeksbureau IPSOS je om een afspraak vast te leggen in mei. De gebruikerstest verloopt daarna volledig online (via MS Teams).  

Een onderzoeker van IPSOS begeleidt je door de website en polst naar jouw beleving van de nieuwe website. Na afloop krijg je naast onze dankbaarheid ook nog een fijne attentie. Je gegevens worden trouwens alleen voor de gebruikerstest verzameld en gebruikt. We geven ze niet verder door en gebruiken ze ook niet voor ander doeleinden. 

VMM-nieuwsbrief
Abonneer je hier op de VMM-nieuwsbrief voor milieuprofessionals.

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.