Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Nieuwsbrief / Februari 2023 / Koppel je wateractiviteit aan de Vlaamse Waterdagen

Koppel je wateractiviteit aan de Vlaamse Waterdagen

09-02-2023
Binnenkort gaat de derde editie van de Vlaamse Waterdagen van start. Zet jouw wateractiviteit in de kijker door mee te surfen op de golf van De Vlaamse Waterdagen.

Door de vele inspanningen en projecten is de waterkwaliteit de laatste decennia sterk verbeterd. Dat mogen we vieren! Daarom organiseert de VMM De Vlaamse Waterdagen, een week vol spetterende activiteiten. Zo ziet iedereen hoe belangrijk onze waterlopen zijn.

Bereik meer mensen

Stijn Van Herck van WIRBO (Water in, rond en boven) Leuven deed al mee aan de Vlaamse Waterdagen: “we bundelen onze activiteiten graag samen tijdens de Waterdagen. Hierdoor bereiken we meer mensen en worden de Vlaamse Waterdagen in 1 klap populairder.”

Dit jaar maken we het je nog makkelijker. Met de handige checklist is inschrijven een fluitje van een cent. Met onze Canva-templates steek je je activiteit in een waterdicht jasje en promoot je ze gemakkelijk op sociale media. Bram Abrams, arrondissementscommissaris in Antwerpen die mee zijn schouders zet onder de Netedagen is overtuigd: “Het is de eerste keer dat we deelnemen aan de Vlaamse Waterdagen. We zijn zeer tevreden over de begeleiding en goede organisatie.”

Zin gekregen om zelf een activiteit te organiseren? Een educatieve wandeling, een kajaktocht om zwerfvuil op te vissen ... Alles is mogelijk zolang watergebruik, waterconservatie en natuur centraal staan. Geef je activiteit dan zeker tegen eind februari door via waterdagen.be. Niet zeker of je activiteit binnen de Waterdagen past? Mail ons gerust op .

Naar de Vlaamse Waterdagen 

 

 

 Vlaamse Waterdagen 2023

 

VMM-nieuwsbrief
Abonneer je hier op de VMM-nieuwsbrief voor milieuprofessionals.

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.