Vlaanderen.be www.vmm.be

Wateroverlast

24/05/2024 - Vrijdag en zaterdag kan lokaal hevige neerslag vallen. Daardoor zijn kritieke overstromingen langs de onbevaarbare waterlopen niet uit te sluiten. Ook zondag en begin volgende week blijft er kans op lokale felle buien. Volg de waterstanden en voorspellingen op waterinfo.be.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Nieuwsbrief / Februari 2022 / We willen jouw activiteit op de Vlaamse Waterdagen

We willen jouw activiteit op de Vlaamse Waterdagen

08-02-2022
De Vlaamse Waterdagen komen eraan! Van 19 tot 27 maart kan je overal in Vlaanderen deelnemen aan allerlei activiteiten rond water en watergebonden natuur. Een uniek moment in het jaar om de pracht en het belang van water te beleven, voor jong en oud. Heb jij nog een spetterende activiteit? Zet het met één klik op de agenda en de VMM het mee in de kijker.

We worden ons steeds bewuster van het belang van water. In heel Vlaanderen zetten heel wat organisaties zich dagelijks in voor gezond en proper water, bescherming tegen droogte en overstromingen, voor de grondwaterreserves en verschillende andere thema’s rond water. Misschien jouw organisatie ook? De Vlaamse Waterdagen biedt daarom een platform aan iedereen die zich inzet voor een verhoogd waterbewustzijn.

Vlaamse waterdagenHoe deelnemen?

  1. Ga naar www.waterdagen.be/organiseer-een-evenement/ om je aan te melden. Al je activiteiten rond water, gepland in de periode van 19 tot 27 maart, kan je er toevoegen. Deelname is volledig gratis.
  2. Nadat je activiteit geregistreerd is, duikt die op op onze interactieve kaart. Aan de hand van enkele zoekfilters komen ze snel bij jouw activiteit terecht.
  3. Onze easy-to-use promokit staat gratis ter beschikking om van je wateractiviteit een echte hit te maken! Je krijgt campagnebeelden aangeboden en grafische elementen zoals het logo en een kant-en-klare banner om jullie visueel te identificeren als een deelnemende activiteit.
  4. Wij voeren externe promo voor alle activiteiten, dus je pikt sowieso een graantje mee van onze campagne.

Waarom dus nog wachten? Meld jouw activiteit zo snel mogelijk aan!
Belangrijk! Doe dit zo snel mogelijk zodat jouw activiteit optimaal mee kan surfen op de golf van onze campagne.

Samen maken we er spetterende Vlaamse Waterdagen van!

VMM-nieuwsbrief
Abonneer je hier op de VMM-nieuwsbrief voor milieuprofessionals.

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.