Vlaanderen.be www.vmm.be

Wateroverlast

24/05/2024 - Vrijdag en zaterdag kan lokaal hevige neerslag vallen. Daardoor zijn kritieke overstromingen langs de onbevaarbare waterlopen niet uit te sluiten. Ook zondag en begin volgende week blijft er kans op lokale felle buien. Volg de waterstanden en voorspellingen op waterinfo.be.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Lucht / Infografieken

Infografieken

Hoe is het met onze luchtkwaliteit in Vlaanderen gesteld? En welke impact hebben houtverbranding en verkeer? Deze infografieken tonen je het antwoord in één oogopslag.

Infografiek Fijn stof en luchtkwaliteit

Deze infografiek legt o.a. uit wat fijn stof is, welke de belangrijkste bronnen voor de uitstoot van fijn stof zijn en wat fijn stof doet met onze gezondheid. Versie 2023 - fijn stof en luchtkwaliteit in Vlaanderen

Lees verder...

Infografiek Fijn stof en luchtkwaliteit

Deze infografiek legt o.a. uit wat fijn stof is, welke de belangrijkste bronnen voor de uitstoot van fijn stof zijn en wat fijn stof doet met onze gezondheid. Versie 2023 - fijn stof en luchtkwaliteit in Vlaanderen. (Afbeelding)

Lees verder...

Infografiek Stikstof en luchtkwaliteit

Deze infografiek legt o.a. uit wat stikstof is, welke de belangrijkste bronnen voor de uitstoot van stikstof zijn en wat stikstof doet met onze gezondheid. Versie 2023 - stikstof en luchtkwaliteit in Vlaanderen.

Lees verder...

Infografiek Stikstof en luchtkwaliteit

Deze infografiek legt o.a. uit wat stikstof is, welke de belangrijkste bronnen voor de uitstoot van stikstof zijn en wat stikstof doet met onze gezondheid. Versie 2023 - stikstof en luchtkwaliteit in Vlaanderen. (Afbeelding)

Lees verder...

Infografiek Ozon en luchtkwaliteit

Deze infografiek legt o.a. uit wat ozon is, welke de belangrijkste bronnen voor de uitstoot van ozon zijn en wat ozon doet met onze gezondheid. Versie 2023 - ozon en luchtkwaliteit in Vlaanderen.

Lees verder...

Infografiek Ozon en luchtkwaliteit

Deze infografiek legt o.a. uit wat ozon is, welke de belangrijkste bronnen voor de uitstoot van ozon zijn en wat ozon doet met onze gezondheid. Versie 2023 - ozon en luchtkwaliteit in Vlaanderen. (Afbeelding)

Lees verder...

Infografiek verkeer

Hoeveel luchtvervuiling veroorzaakt wegverkeer in Vlaanderen? Bekijk het overzicht per stof, de gezondheidsrisico's en het overzicht per brandstof.

Lees verder...

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.