Home / Campagnemateriaal / Goed geregeld = geld gespaard

Goed geregeld = geld gespaard

Deze campagne geeft informatie over de rechten en plichten uit het waterverkoopreglement. Hulpverleners vinden hier materiaal om hun cliënten een eenvoudig antwoord op al hun vragen te geven, en om hen te stimuleren optimaal om te springen met hun watergebruik. Alle teksten zijn opgesteld in een eenvoudig taalgebruik, om zeker alle doelgroepen te kunnen bereiken.

Brochure 'goed geregeld = geld gespaard'

De brochure 'goed geregeld = geld gespaard' stelt de rechten en plichten inzake watergebruik op een eenvoudige manier voor. Bestel de brochure gratis via het bestelformulier.

Brochure 'goed geregeld = geld gespaard' - Lees verder...

Artikel De nieuwe waterfactuur

Kant-en-klaar artikel om over te nemen in je infoblad: Vanaf 1 januari 2016 hanteren alle watermaatschappijen in Vlaanderen één en dezelfde tariefstructuur voor de berekening van je waterfactuur.

Artikel De nieuwe waterfactuur - Lees verder...

Affiches Goed geregeld = geld gespaard

De affiches zetten enkele rechten voor beschermde klanten in de kijker. Bestel de affiches gratis via het bestelformulier in het linker menu.

Affiches Goed geregeld = geld gespaard - Lees verder...

Algemeen waterverkoopreglement

Het algemeen waterverkoopreglement legt de rechten en plichten vast van enerzijds de watermaatschappijen en de rioolbeheerders en anderzijds hun klanten. Het vormt een algemeen kader voor de dagelijkse relatie tussen exploitant en verbruiker.

Algemeen waterverkoopreglement - Lees verder...

Heb je vragen? Bel gratis 1700, het nummer van de Vlaamse overheid.