Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Nieuws / Archief / Alles over duurzame mobiliteit op Smove.be

Alles over duurzame mobiliteit op Smove.be

03-07-2015
De nieuwe website smove.be bundelt alles over collectief vervoer, fietsen of wandelen als alternatief voor de auto. Steeds meer mensen geraken ervan overtuigd om te ‘autominderen’ en voor duurzame mobiliteit te kiezen. En omdat enthousiasme altijd aanstekelijk werkt, biedt smove.be een platform om die dynamiek een duwtje in de rug te geven. Deel je ervaringen, stel vragen en krijg antwoorden op smove.be.

Altijd en overal kiezen voor de auto? Het is al heel lang niet meer te verantwoorden. Gelukkig geraken we daar steeds meer van overtuigd. De bakfiets, autodelen, deelfietsen, de trein of kiezen voor trage wegen… We kijken er niet meer vreemd van op. Meer nog: duurzame mobiliteit wordt een manier van leven.

We verplaatsen ons allemaal naar school, het werk, voor vrije tijd… Wie bewust wil omgaan met die verschillende vormen van verplaatsingen gaat op zoek naar efficiënte, comfortabele en betaalbare oplossingen. Smove.be maakt je hierin wegwijs en inspireert ook om nieuwe mogelijkheden uit te proberen.

Smove.be is een initiatief van het Netwerk Duurzame Mobiliteit en is een partnerschap van mobiliteitsverenigingen zoals Taxistop, Autopia, Voetgangersbeweging, Fietsersbond, TreinTramBus, Bond Beter Leefmilieu, Trage Wegen en Mobiel21.

Ontdek het zelf op Smove.be

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.