Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Evenementen

Evenementen

De VMM organiseert en ondersteunt tal van evenementen. Hieronder vind je een overzicht.

Volg VMM via RSS

 

 

Riviercontract pakt waterproblemen Bellebeek aan

Op woensdag 12 februari 2020 ondertekenen de overheidsdiensten actief in het stroomgebied van de Bellebeek een charter. Een jaar lang gaan de partners in overleg met alle betrokkenen om wateroverlast, erosie, droogte en waterkwaliteit van de Bellebeek te verbeteren. Het resultaat wordt vastgelegd in een riviercontract.

Lees verder...

Startschot riviercontract Dommel

Op donderdag 23 januari 2020 ondertekenen verschillende lokale, provinciale en Vlaamse partners een charter in Pelt. De deelnemers engageren zich hiermee om samen te werken rond problemen met water in het stroomgebied van de Dommel.

Lees verder...

VLARIO-dag 2020

Burgemeester, hoe wijs bent u met water? Dat is het thema van de Vlario-dag op 31 maart in Antwerp Expo. Kom de uitdagingen en realisaties van de rioleringssector ontdekken en stop zeker eens aan de VMM-beursstand.

Lees verder...

Samen aan de slag voor waterproblemen Heulebeek

Op donderdag 6 februari 2020 slaan de VMM, Kortrijk, Kuurne Ledegem, Moorslede, Wevelgem en Zonnebeke, Leiedal, de West-Vlaamse Intercommunale en de provincie West-Vlaanderen de handen in elkaar voor een participatieproject. De deelnemers engageren zich om oplossingen te zoeken voor het overstromingsrisico in de betrokken gemeenten, om in droge periodes de waterschaarste in waterlopen te beperken en om de waterkwaliteit te verbeteren.

Lees verder...

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en milieurapportering zijn onze kerntaken.

» Over VMM

Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid