Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Evenementen / Archief / Derde Zwalmbeekforum

Derde Zwalmbeekforum

05-05-2021
Na het eerste en tweede Zwalmbeekforum is het projectteam aan de slag gegaan met de suggesties. We brachten verschillende actoren samen rond de tafel om concrete oplossingen uit te werken voor de waterproblematiek. Wil je meer te weten komen over de acties die de komende jaren gaan genomen worden? Schrijf je dan in voor het derde Zwalmbeekforum op 19 mei 2021.

Informatiemarkt in open lucht

Tijdens het derde Zwalmbeekforum informeren we je in kleine groepjes over de resultaten van het overleg en de mogelijke acties in het riviercontract. Op een informatiemarkt in open lucht krijg je een rondleiding langs verschillende stands. Je kan dan ook vragen stellen. We organiseren tussen 13.00 u en 19.30 u om het kwartier een rondleiding. De rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur. Je moet op voorhand  een tijdsslot reserveren.

Iedereen die geïnteresseerd is in de overstromingsproblematiek in het stroomgebied van de Zwalmbeek is uitgenodigd. We hopen vooral iedereen te verwelkomen die actief heeft meegewerkt aan het riviercontract tijdens de Zwalmbeekforums, de ateliers ...

Inschrijven

Inschrijven is verplicht via deze link. Dan krijg je vooraf bijkomende informatie doorgestuurd over het programma en de veilige organisatie van het Zwalmbeekforum volgens het Vlaams COVID Event Protocol.

Praktisch

Wanneer: woensdag 19 mei, doorlopend van 13.00 u tot 19.30 u
Waar: op het terrein achter de Zwalmmolen, Rekegemstraat 29 in Zwalm.

Meer informatie

Meer info vind je op de pagina van het riviercontract Zwalmbeek.

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en milieurapportering zijn onze kerntaken.

» Over VMM

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en milieurapportering zijn onze kerntaken.