Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Evenementen / Archief / Congres Publieke Ruimte 2021

Congres Publieke Ruimte 2021

05-05-2021
Ben jij betrokken bij publieke ruimten in Vlaanderen of Brussel? Als ambassadeur Publieke Ruimte nodigt de Vlaamse Milieumaatschappij je graag uit voor het Congres Publieke Ruimte op dinsdagvoormiddag 11, 18 en 25 mei en 1 juni 2021. In de eerste congresvoormiddag geeft Bernard De Potter een keynote over de cruciale rol van publieke ruimte in de Blue Deal.

Het Congres Publieke Ruimte richt zich jaarlijks tot iedereen die betrokken is bij beleid, planning, ontwerp, inrichting en beheer van publieke ruimten. Topexperts en trendsetters belichten de hete hangijzers van vandaag en morgen vanuit verschillende invalshoeken. Via beeldmontages en filmpjes ga je mee op virtueel terreinbezoek. Met al deze kennis creëren we samen met jou kansen voor de toekomst. Geen utopieën, maar concrete, tastbare en haalbare maatregelen waar onze samenleving acuut nood aan heeft.

Het congres vindt plaats op dinsdag 11, 18 en 25 mei en 1 juni, telkens van 9.30 tot 12.00 uur.

Ontdek het programma

Schrijf je in

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en milieurapportering zijn onze kerntaken.

» Over VMM

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en milieurapportering zijn onze kerntaken.