Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home

Sorry, maar deze pagina bestaat niet.

Ben je er zeker van dat je het juiste webadres hebt gebruikt, maar krijg je toch een foutmelding? Meld dan de fout via het contactformulier.

Bedankt.

Misschien zocht je toevallig…

Analyse vlootemissies (Engels)
Perceel III - eindrapport
Intrastedelijke variabiliteit van ultrafijne partikels in Antwerpen (februari en oktober 2013)
Dit rapport geeft de resultaten weer van twee metingen van ultrafijn stof in de stad Antwerpen, in februari en in oktober 2013.
Droge depositiemetingen van ammoniak in twee heidegebieden (november 2021 - juli 2023)
De VMM meet al jarenlang hoeveel stikstof er uit de lucht valt via regen. Sinds november 2021 meten we ook de aanvoer van ammoniak tijdens droge periodes. Dit ...
Meetresultaten en analyses Remote Sensing metingen (Engels)
Perceel IV - Deze studie geeft een overzicht van de voornaamste bevindingen uit de eerste Vlaamse remote sensing-meetcampagne, die in 2019 doorging.
Ontwikkelen methodologie voor de opvolging van de samenstelling van het kachelpark in Vlaamse huishoudens
Hoe moeten we de emissies van luchtverontreinigende stoffen en broeikasgassen door de gebouwenverwarming op hout bij huishoudens inschatten? En hoe kunnen we ...
Vergelijking van de kostprijs van water/afvalwater/hemelwater voor de gebruikers in verschillende Europese landen - Landenfiches
Bij het rapport 'Vergelijking van de kostprijs van water/afvalwater/hemelwater voor de gebruikers in verschillende Europese landen' horen deze landenfiches met ...
Uitvoering van monsternemingen en analyses in biota voor de saneringswerken op de Winterbeek. Fase 2 (T1): evaluatie na de saneringswerken
Studie door de Universiteit Antwerpen in samenwerking met het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, in opdracht van de Vlaamse Milieumaatschappij.
Veldstudie naar de monitoring van biota 2017-2018
In dit rapport lees je de resultaten van de monitoring van de milieukwaliteitsnormen voor biota, opgesteld voor 11 prioritaire stoffen en hun derivaten.
Handboek voor de karakterisatie van de bodems van de Vlaamse waterlopen volgens triade
De publicatie beschrijft de beoordelingsmethodiek die wordt gebruikt bij het onderzoek naar de kwaliteit van de bodem van de Vlaamse waterlopen.
Ecologische en ecotoxicologische opvolging van de sanering van de Winterbeek, fase 1 (T0, 2016-2017)
Studie door de Universiteit Antwerpen in samenwerking met het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, in opdracht van de Vlaamse Milieumaatschappij.

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.